positif or negatif

Hai All, Saya baru 1minggu lewat period. Dah 2x check pregnany test. 2x positif and 2 line yang clear. Tapi bile check dekat clinic negatif. Doc buat ultrascan tak nampak ape2. Walaupun cume guna mesin ultrascan tu dalam 6 second. Tak nampak ape2 katenya. Sedih.

1 Balas

Mungkin baby kecil lagi dan hormon mengandung tu blm kuat.. Sbb tu blh negative time test d klinik.. Dan scan x nmpk sbb masih kecil.. Kalau lewat sminggu awk mngkn pregnant bru beberapa minggu.. Ad org 7nggu pun x nmpk bby lg time scan.. So inshaAllah x de pape tu.. Doa bnyk2 yaaa.. Jgn stress2

5y ago

Harap2 macamtu lah. 😊