Spotting coklat

Hai saya ada sejarah gugur 2 kali tanpa sempat buka buku pink. Dua2 sejarah tu mungkin sebab travel atau hentakkan masa travel (bawa kereta) Soalan saya : Saya dah ambil ubat folic asid dan ubat dupston (kuatkan rahim) harini hari ke dua makan ubat ni. Ini rezeki ke-tiga saya. Saya pakai pantyliner ada keluar coklat. Macam hujung period. Tapi setitik saja. Dah 2 hari keluar. bahaya tak? Saya takut sebab dua sejarah gugur saya keluar darah juga tapi terus freshblood. Saya dah 5Week. #newmom #firstmom

Spotting coklat
16 Balas

pngalaman sya,dua2 ank jnis awl2 check upt double line..scan xnmpk ape2,lpas scan kluar spotting coklat..pstu dlm msa 3bln tu xdtg period jgak lpas dri kluar spotting tu,pstu scan blik bru nmpk bby dh 7w+..dedua ank mcm tu..