PREGNANT MOMMY TAK BOLE MANDI MALAM KE ?

Hai saya actlly first time preggy . Saya nak tanya betul ke pregnant mommy tak bole mandi malam ? Maksud mandi malam saya tu dalam anggaran pukul 8-9 malam macamtu . Sebab saya agak was was ada yang kata masa bersalin akan tumpah darah ? Masih relevan ke pantang pantang orang dulu ye ? Maaf saya ambil masa puan puan untuk menjawab persoalan saya 🥹#firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

8 Balas

Rasanya takda masalah.. saya kalau panas tak boleh tidur saya mandi je