Ibu ibu semua puasa tak ?

Hai saya 16 week 1 day harini , dah 2 hari saya cuba puasa tapi mampu puasa sampai pkul 12 je , sbb perut mula rasa lain , sy rasa risau baby kat dalam. Harini saya cuba puasa lagi day 3 , tak tau la mcm mana pulak harini berjaya puasa habis atau separuh hari je . Ibu2 semua macam mana okay ke puasa korg ? Please share 🫶🏻 . Thankyou

14 Balas

saya xboleh berpuasa tahan smpai pukul 11 je..lepas muntah hijau kuning sbb angin..kepala pening nk pitam..ikut bdn2 masing2 sis..anak 1st dulu saya boleh berpuasa 20 hari