Puasa Perut Kembung dan Mencucuk

Saya baru dapat tau pregnant dah 7week. Sebelum ni saya puasa okay. Cuma start harini mcm rasa cucuk2 dekat bahagian rahim, rasa perut berangin kembung je. Boleh ke saya teruskan puasa atau cuba jgn puasa dulu tengok masih angin dan mencucuk atau tak? #pregnancy #advicepls #pleasehelp #bantusharing #baby

1 Balas

better jgn puasa dulu la sis . sebab kandungan masih baru 7w . kesian bby perlukan nutrition utk membesar