Kaki krem hampir setiap malam .

Hai sape ade pengalaman . Bole kongsi tak mcm mana atasi .and kenapa ye kita krem kaki tu .. Sb msa ank pertama tak mcm ni pulak 😥 Now tngah mengandungkan anak ke 2 .28week

5 Balas

sis boleh cuba restyoil.. mmg ❤️👍 time preggy smpai ke dlm pantang smpai ke ada anak sy gun restyoil sis😘 sekli guna mmg fall ib love sis.. tak caya cuba lh sis.. sis boleh wsp klau sis berminat www.wasap.my/60138661354/nak-restyoil