Kaki krem hampir setiap malam .

Hai sape ade pengalaman . Bole kongsi tak mcm mana atasi .and kenapa ye kita krem kaki tu .. Sb msa ank pertama tak mcm ni pulak 😥 Now tngah mengandungkan anak ke 2 .28week

5 Balas

saya pernah kena dulu masa mengandung. sy pergi klinik tp doktor kata x ada ubat. tp doc bg sy ORS air garam yg utk org cirit birit tu.minum 1 kali sehari. dia kata sy kurang vitamin apa tah sy lupa. betul.lps minum ORS tu da x ada lagi krem kaki. tapi apa pun sis pergi jumpa doktor minta nasihat doktor ya.

3y ago

iye sis . doakan saya ye . moga brsalin sblum due 😁

sis boleh cuba restyoil.. mmg ❤️👍 time preggy smpai ke dlm pantang smpai ke ada anak sy gun restyoil sis😘 sekli guna mmg fall ib love sis.. tak caya cuba lh sis.. sis boleh wsp klau sis berminat www.wasap.my/60138661354/nak-restyoil

Doc saya suggest saya beli maternity sock. Sock yang ketat sampai ke peha. Mmg untuk yang mengalami cramp. Sangat2 membantu. Tapi kena ukur betul2 la kaki tu. Jgn salah beli size

3y ago

Boleh beli dekat farmasi. Mybe diorng boleh ukurkn skali

kaki krem mcm org kata tarik mengkarung tu ke..tu kurang kalsium xsalah sy..minum susu..atau mkn pil kalsium..tido mlm2 buh minyak panas kt kaki pakai stokin..tinggikn kaki..

3y ago

a.ah AP ni ptut update letak tarikh soalan tu bila so xda la org blas prtnyaan2 yg dah lame . ade yg dah brthun bru up thun ni😅 amin thankyousomuch doakan . nervous jugk brsalin pkp ni 😁 tnggu hari je ni hrap brsalin sblum due la hehe

Minum susu sebelum tido

3y ago

now dah 39week tak smpt dahnk mnum susu 😅