Kaki krem hampir setiap malam .

Hai sape ade pengalaman . Bole kongsi tak mcm mana atasi .and kenapa ye kita krem kaki tu .. Sb msa ank pertama tak mcm ni pulak 😥 Now tngah mengandungkan anak ke 2 .28week

5 Balas

saya pernah kena dulu masa mengandung. sy pergi klinik tp doktor kata x ada ubat. tp doc bg sy ORS air garam yg utk org cirit birit tu.minum 1 kali sehari. dia kata sy kurang vitamin apa tah sy lupa. betul.lps minum ORS tu da x ada lagi krem kaki. tapi apa pun sis pergi jumpa doktor minta nasihat doktor ya.

3y ago

iye sis . doakan saya ye . moga brsalin sblum due 😁