makanan pedas

hai salam semua saya bf momy suri rumah je saya nak bertanya sapa disini suka sgt makan pedas? .. haritu bila dah preg saya dah x bolh makan pedas jadi pedih hulu hati so saya stop makan pedas sampai la saya dah bersalin dan dah abis pantang dan esok hari ke 50 saya berpantang.. saya ada jugak makan pedas macam sambal hari ke 45 camtu letak sikit ja tapi sakit perut sgt ptg sampai ke malam sakit lepas tu esok tu lega la.. saya sekarang dah x boleh makan pedas rasa rindu pun ada sebb saya peminat tegar makan pedas... sapa pernah jadi macam saya dan agak2 bila boleh makan pedas balik... teringin tapi serik ???

1 Balas

kne try mkn pedas yg jenis kurang pedas dlu sikit2...Sb kte dh lma xmkn pedas ttbe mkn pedas tu jdi sakit pErut..sis cube sikit2 yg kurang pedas dlu buat sndri..Bg serasi blik pedas2 nie

5y ago

wc...