Line di Perut Mommies2

Hai salam mommies2 sekalian hihi. Nak tanya betul ke ni ? ?? Sorry, anak first jadi tak tahu hihi.

Line di Perut Mommies2
161 Balas

mitos je kot nie..sy xpregnant ni pon..tgk ada jgk line pendek tu..😂

Sya line panjang dr atas sampai bawah tp kluar baby girl, mitos je tu

Sy ank 1st line bawah baby boy...2nd line sampai atas baby girl..😉

mitos je sis..tk btul..org tk pregnant pon ade garis tu..jgn percaya

I have a long line for both pregnancy and I got 2 daughter. Mitos.

Saya anak lelaki ank perempuan sama jer.. Semua line panjang. 😅

dic scan cakap laki..tp garisan atas perut jer...xsampai bwh pon

Utk sy betul ..ank sy tiga2 boy.. sume line smp atas..

Sy short scan bby boy..xbtul ni.. Klau btoi pun msty kbtulan ja

Saya line panjang, baby girl 😘 ini semua mengarut 🤣