Susu si manja

Hai salam ibu2..sye ada sedikit pertanyaan mengenai susu... Boleh ke kalau bercampur adukkan susu anak? Contoh sye bgi anak minum susu lactogrow 1-3 tahun.tpi pada masa yg sme sye ada bgi susu fernleaf full cream yg jenis bancuh jugak tuh.. adakah boleh atau better salah satu saja?

1 Balas

Seeloknya guna salah satu je. Reason dia, jika anak kita cirit birit, sembelit atau alami mana2 simptom susu tak sesuai, kita tahu susu mana yg jadi penyebabnya. Kalau campur adukkan susu, susah kita nak detect susu mana yg penyebab simptom2 kat atas. #TAPsupermoms