Vaccine dose ke tiga perlu ambil ke tak untuk 29weeks ke atas

Hai salam ibu ibu, ada ke dekat sini yang dah ambil vaccine dose ke tiga? Saya akan dapat vaccine dose ke tiga dalam minggu ni, tapi saya nak tanya pendapat semua, okey ke tak dose ke tiga tu? Harap semua nampak post saya ni. Terima kasih.

1 Balas

sy rasa tk ada masalah pun utk dos ketiga. risikonya still sama mcm 1st dan 2nd dose. jealousnya, sy kalau boleh nk jgk dpt dos ketiga sebelum bersalin. dah 31w skrg.

3y ago

Sy frontliners jadi byk berfikir sikit😂 nk ambil ke tak