Share la EDD uols..

Hai preggy mom. Jom share EDD korang. Mana tau berjiran dalam LR nanti.?

117 Balas

18-10-2020 dan sy tak rasa akan bersalin ikut Edd sbb ank2 sebelum nie awal 2-minggu dari EDD. Ank 1st je overdue 😅

4y ago

😊

11/12/2020 InsyaAllah kalau Allah izinkan 😁 harap dipermudah semua urusan bakal mommies 🙆🏻‍♀️

4y ago

InshaAllah. Semoga dipermudahkan urusan mommies dan baby.

awl bulan 10 .. tp rasa nya tak ikot due .. anak 1st awal 2bulan .. anak 2nd awal 1bulan .. 😊😊😊

4y ago

itula .. yg 1st tu prem-baby .. 33w

Esokk! 28.4 Tapi takda tanda tanda lg 😅😅 doakan sy dipermudahkan ya 🥰🥰

4y ago

Excited pula saya.😍

17/12/2020, InshaAllah dengan IzinNya mudah mudahann . 🥰🤲🏻

18/7 😍sape org melaka.. Due bulan 7..boleh bjiran nnty hahahaha

4y ago

Hahahahaha to laa.. Rasa mcm nk dkt jee... Hahahaha..

13/05 cam dah dekat tarikh tapi still takde tanda2 bersalin 😂😂

4y ago

Wahhh da dekat. Takpa pujuk baby jom jumpa kat luar. Hehehe. Semoga dipermudahkan segala urusan mommy dan baby semu

17/9/2020....pahang termerloh Ade geng pahang x😅

08/05 - Hospital Ampang. Berdebar tunggu hari nak bersalin ni. 😂

4y ago

EDD kita sama 🤭 semoga dipermudahkan segala urusan. amin

6/5/2020 👶 Baby Seronok Duduk Dalam Perut Tana Keluar 😂

4y ago

Puase sampai mana tahan jer . . Kalau dha start mengeras jer tu tak bole lah nak teruskan