Sesi Tanya Pakar Bersama Dr Nirmala Ponnuthurai, Pakar Dermatologi Pediatrik

Hai pengguna yang dikasihi! Hari ini, anda berpeluang untuk bertanyakan apa-apa soalan mengenai penyakit kulit atau EKZEMA yang sering dialami oleh bayi. Dr Nirmala Ponnuthurai merupakan Pakar Dermatologi Pediatrik dalam bahagian masalah kulit yang akan aktif berinteraksi dengan anda di aplikasi. Tujukan soalan anda kepada Ahli Pakar kami di ruangan komen di bawah. Pakar kami akan menjawab semua soalan anda pada hari Khamis, 18 Jun 2020 pada pukul 11 pagi. Pastikan soalan hanya berkaitan dengan masalah kulit atau EKZEMA sahaja. Soalan yang tidak berkenaan akan dibuang dan pertanyaan selepas waktu yang ditetapkan berkemungkinan besar tidak akan dijawab.

Sesi Tanya Pakar Bersama Dr Nirmala Ponnuthurai, Pakar Dermatologi Pediatrik
54 Balas

Kulit anak sy kering merah2 kasar2, patut x sapu baby oil?

4y ago

Okay..tq 😁👍

Anak saya nak masuk 9 bulan tapi masih belum tumbuh gigi

4y ago

Dah stop BF bila dia masuk 8 months. Dia sendiri tak nak sbb susu sikit

Bahaya tak kalau naik flight masa mengandung ?

4y ago

Bahaya kalau dah lanjut ke trimester ke tiga

Badan saya penuh dengan bintik-bintik merah.