Baby store

Hai org negeri sembilan, korang selalu beli barang baby kat mane ye?#ingintahu #firstmom #firstbaby

7 Balas

dlu byk beli dkt shopee... atau lazada compare harga mana paling murah pd brg jenis yg sm..baru beli..blh save byk dan blh beli byk brg yg lain juga ... kalau seremban xslh sy manjaku ada..aeon kalau ms sale byk baju bby yg murah boleh di beli.. dgn parkson bila ada sale mmg murah baju2 yg ada jenama tuk shopping baju baby dan berbaloi beli ms tu....kalau ada expo baby depend pd expo ada yg blh dpt murah..under budget kita ada sebalik nya.. 😉✌🏻

2y ago

tq awak..❤️

manjaku baby mall dekat area mydin senawang sebab nak amik feel. mana yg mahal kita shopee je 😆

Beli shopee, Kadang2 aeon nilai.. Kadang2 manja ku . Beli sikit2

Sy beli kat tiktok je lg murah plus dpt offer dr tt..hihi

mommies dari negeri sembilan, jom support ibu ni jom.

Shoppee, Lazada, Aeon, Manjaku(time promo)

sy pon nak taw jugak 🙋🏻‍♀️