Baby Snuggler

Nak tanya la, baby snuggler tu macam 1 keperluan ke tak eh? Macam nak beli, macam takut tak berfungsi sangat. Mummy boleh bagi pendapat. Thanks #pregnancy #First_Pregnancy

Baby Snuggler
2 Balas

kalau sy snuggler ni lebih kepada kemahuan dr keperluan. pakai tilam baby biasa pun boleh. asalkan baby bedung. plus xbole pakai lama pun mlm2 baby tetap sblah mak nye jugak kan

3y ago

Kemahuan ibunya la tu. Tengok macam comel je kan. 😅

boleh je beli senang nk pindah2 baby. lgpn dia mcm slesa tdo mcm dikelilingi gitu. tapi tak lama pun pakai baby cpt besar. ikut bajet/kemampuan masing2 jgk

3y ago

Okay noted. Terima kasih mommy.