perut tak selesa

Hai normal ke kalau awal preg perut rasa tak selesa, Rasa macam kembung, Rasa macam senak, Pastu dia hilang sendiri, Kalau batuk rasa sakit kat bawah perut, Ada sesiapa jd macam saya tak?

5 Balas

Ye sis. Saya pun kene kdg2 sampai tak boleh tido sbb perut meragam. Awal2 tak tahu saya sapu minyak panas mmg terkentut2. Pastu kakak ipar bgtau tak boleh sapu. Trus stop. Kalau rase senak. Aritu saya ade baca dlm apps ni. Ade ibu ckp dia tanye doc and doc ckp boleh sapu bhgn atas2 antara perut dan dada. So saya apply kat situ tp sikit2 je lah

5y ago

Selagi boleh tahan saya tahan. Dah xtahan baru calit2 sket kat atas2.. kdg sapu kat pinggang