17weeks 5days

hi mommies.. normal ke kalau ada rasa sakit-sakit kat bahagian bawah perut? Perut rasa macam tak selesa. atau sebab baby nak membesar?

2 Balas

Same goes to me. 8w dah sekarang, sakit2 di bhgian bawah perut. Dh check dan doc kata okay. Cuma doctor pesan kalau keluar darah atau bleeding terus ke hospital

Normal sis tapi kalau nak tau lebih lagi kena tanya doktor, dengar saranan apa perlu dilakukan dan apa yang perlu dielakkan

5y ago

btw, ini anak 1st.. kalau normal & yang lain pun pernah alami yang sama takde laa risau sangat😅