bby kurang gerak

Hai. .normal ke bby kurang gerak. .skrang sy dh masuk 29 minggu. .dh tick yg kira prgerakan bby. .dari smlm bby gerak sikit sngt. .risau kita xperasaan. .risau benda juga lain. .harap xad ap2 ?

2 Balas

Kan doc n nurse dah pesan klu gerak baby berubah x mcm selalu. Kena cepat p hsptl..

4y ago

Tq sis. .

Cukup 10 kali gerak tak sis ? Kalau tak better pergi klinik cepat cepat.

4y ago

Tqq sis.. .dh pergi dh kdang kita bz smpai tak rasa prgerkan