First Mom 4 weeks 5 days

Pregnant 4 weeks 5 days normal kaa first months gastrik trok? Saya takda ap2 alahan cma gastrik dan kembung perut#firstbaby

2 Balas

perut rasa bloated tu mmg ada , selalu rasa berangin kuat kentut n sendawa kalau saya lah . timing makan kena jaga , jgn ambik mknan yg buat bloated tu lg teruk . nanti dah 2nd trim biasa hilang . kalau sis rasa tak tahan sangat pergi klinik

Awal lgi tu dear. Tunggu masuk week.7-8 baru rasa alahan. Tapi deoends dengan org jugak. Ada yg takde alahan sampai bersalin. Ada yang first trimester kaw2 alahan. Apa pun, enjoy your pregnancy ya dear. Semoga dipermudahkan