perlu check lagi atau tidak??

hai, nk tnye ibu2 pendapat..saya br check UPT pg ni..n double line..cuma nk tahu, period saya patut datang 22/11 ni ..perlu ke saya check kemudian? atau ni dh confirm pregnant?

perlu check lagi atau tidak??
3 Balas

Confirm dah ni sis terang sangat 2 line tu 😃 tak payah check lagi. Nanti lagi 1-2 minggu terus ke klinik untuk confirmkan pregnancy

10mo ago

okey baik sis..sy pi klinik nnti... doakan saya tau sis..🥹🥹🥹 terharu sgt

inshaAllah confirm pregnant dah tu terang dah. tahniah mamy 🌹🌹🌹

10mo ago

allah syukurr.. terima kasih sis🥹🥹

confirm dah tu