belum ada tanda2 bersalin

Hai nk tnya spa2 yg due bulan 3 ne? Sy due esok tp blm ada tnda2 nk brsalin lg so sy jd risau sbb sy ank prtama blm ada pengalaman lg , risau sngt2 n tkt , apa pn mohon doakn sy mogaa d prmudahkn, lgpn xble lewat pksa esok kna serah diri..

2 Balas

Dah lama juga nampaknya soalan sis ni takde langsung yg jawab kan.ada yg like tapi tak jawab.. Teruk la apps ni sya rasa.dia asingkan yg dh jawab dan belum dijawab, patut la org tak nampak...

4y ago

Sy pun dah lama perasan. Knp apps ni sllu keluarkan post2 yg lama. Pastu kdng2 post2 yg x berjawab x keluar pulak 😅