Ubat cacing

Hai nk tnya ibu² smua. Pernah ambil pill cacing semasa masih breastfed baby 4month

2 Balas

Dkt dlm kotak yg kita bli ubt cacing tu ada bgtw..tuk ibu preggy n breastfeed bby xblh sbnrnye.. sy ritu nk mkn husben blikn.. skali bc description ubt tu..sy xmkn.. sbb klu nk mkn juge kne stop bf ank utk 3 ke 4 hri... Jd ank kena la.minum pkai botol susu tp kne make sure susu guna stok yg sblm kita mkn ubt cacing..bkn yg kita dh mkn ubt cacing pam then bg bby..sblm mkn sis dh siap2 pam.. mcm sy ank mmg xnk botol susu.. jd kena lah hold hgga ank x nyusu bdn lg 😉pling x pn sis try tnye doc cmne if sis nk mkn juge

4y ago

Sm2 😉

Better rujuk doc