nafsu makan menurun

hai, nk tanya korang ada sme macam kite tak..mngadung 31week skrg ni...tp selera makan tetap sama tak brubah makan 3 @ 4suap dh knyang dh tk bleh nak msuk munta...dlm 1 hri 1kali je yg btol2 mkn...smpai kn kwn2 smua ckp dh kurus...mklum la bdn kite ni sbetolnya gmuk...hahaha...anak ni msuk 5 yg lain smua slera brtmbah2...dn prut pn besar...tp kali ni kurus dan prut pn kcik...risau jgk baby ape2...tp dkter ckp sokay smua...

1 Balas

Hi. Mcm kes mama saya dlu ni. Sampai 7,8 bulan pun morning sickness tu ada. Mkn semua tak berselera. Mungkin tu pembawakkan baby kot. Positive je okay! As long as the baby sihat :)

5y ago

tu la hrap sihat la...takde ape2 amin2