7thn penantian

Hai, nak tye.. Sy baru 4hr lewat period cek 3x upt dpt 2line, maknanye sy hamil ke?

7thn penantian
69 Balas

tahniah. semoga dipermudahkan segala urusan. saya dulu tunggu sampai 8 mggu baru pegi scan utk confirm pregnancy, lps tu buka buku pink. sebab saya pernah sekali tu kena blighted ovum & kali kedua upt +ve tapi slps semggu darah kluar. mungkin masa tu saya x ubah ke cara pemakanan yg sihat. jadi amat penting utk jaga kesihatan dan jgn lupa mkn asid folik.

anda In Shaa Allah hamil.. mcm isteri sy baru lewat 3,4 hari x period ktk org terus buat pregnancy test,2x buat 2 line..bwk pegi ke doktor,pun 2 line,doktor sahkan hamil.. so kalau nk kepastian bwk check up kat klinik luar

congrats sis.. tumpang gembira utk sis... smoga kandungan sihat. doakan utk kmi suami istri jugak sis. keguguran 10/2019. sblm ni pjj. bru bln ni pindah. so tinggal bersama. doakan utk 2 line sis

3y ago

amin

Tahniah sis.. cepat2 jumpa doktor pakar minta nasihat.. Sy tunggu 5 tahun doktor bagi ubat kuatkan rahim masa first trimester.. Hari Khamis ni nak caesar dah.. ☺️

3y ago

Alhamdulillah.. Hope btul la, sy 7thn tnggu. Gud luck for nextweek sis☺️

Alhmdulillah tahniah sis..jaga diri dn ksihatan..doakn sy dn pejuang 2garis dpt berita gmbira tahun 2021 ni🙏🏻#ttc6tahun

3y ago

aamin..smoga ada rezeki untuk sis

Alhamdulillah tahniah sis. saya pun baru je pregnant sekarang kandungan dah 7minggu , setelah 6 tahun penantian 🤗

Alhamdulilah. Tahniah sis. Saya pun baru pregnant 14weeks selepas 14 tahun penantian. Take care ❤️

tahniah sis...sama mcm sy penantian 7tahun,2x keguguran..skrg tgh prgnant 6weeks🤗jaga diri ye.

3y ago

Amin3x🤲

alhamdulillah. inshaallah sis. sis beli yg digital by weeks tu. jaga kandungan. jgn buat benda lasak.

Tahniah.. Lama tunggu tu. jaga diri baik2, dapatkan rawatan checkup yg terbaik.