28 minggu 4hari

Hai, nak tnya...ad tak ibu² berat dia naik pastu turun...bulan lepas pegi kk 28/9 , berat 57kg...minggu ni berat 56kg..kdng2 57kg..akn ad jdi masalah tak, pada baby? Tpi baby gerak aktif mcm biasa je..

2 Balas

sama ... sy berat skjp naik pastu turun .. kdg msalah penimbang sama .. kalau scan bby mmbesar dgn ok . berat bby pun cntik . rasa takde msalah.

Sama mcm sy due bila . Kalau berat kita turun baby xde masalah aslkn berat dia ok je . Jgn kita xmkn sudah la