Gigi bongsu (pecah)

Hai nak tnya sapa yg pnah tjadi mcam saya gigi geraham bongsu (pecah) tapi tak sakit. Smpan ggi tu buat smntara @ cabut ye😅.Ada kesan tak utk kandungan😅 klau smpai 9 bulan.

5 Balas

sy cabut hr tu.. alhamdulillah dah xsakit..sy cabut masa 16w.. 18w sy g growth scan babies okey je.. alhamdulillah.. dentist akan cabut kalau kita xde risiko pape..tenang hidup lepas cabut.. kalau x cabut duk sakit boleh bp boleh naik..ni dentist ckp kat sy