Klinik JB

Hai.. Nak tanye warge jb.. Mommy yg dah buat detail scan di klinik area jb dan harga yg berpatutan boleh suggest tak.. Terima kasih..

25 Balas

Klinik scan baby dekat jb banyak je sis kalau awak cari. yang bezanya cuma Berapa mahal harga dia letak. Saya pernah try dekat klinik Hidayah, Jalan Damansara. harga xsampai RM100 pun. berbaloi sebab nampak clear baby. Comel sangat dia duk tidur. Doktor n nurse pun baik, peramah sangat