Klinik JB

Hai.. Nak tanye warge jb.. Mommy yg dah buat detail scan di klinik area jb dan harga yg berpatutan boleh suggest tak.. Terima kasih..

25 Balas

Saya suka scan baby dekat Klinik Hidayah. Lokasi dia dekat Taman Damansara Aliff. Harga yang dikenakan pulak mampu bayar la dengan kita sebagai rakyat marhaen ni.. hihi. Pastu yang kerja dalam tu semua baik dan tak lekang senyum. Kita ni pun selesa lah berurusan dengan orang macam ni