Baby dah berpusing?

Hai nak tanya,yang sama due febuari 2020.. saya scan 28 minggu hari tu baby masih belum berpusing.. kedudukan baby kepala masih kat atas.. saya risau bila tau dia belum berpusing.. berat dia,1kg10gram .. korang macam mane??

1 Balas

28weeks still ada peluang utk baby pusing.sy ada pgalaman yg sama masa anak no3.tp 34w anak sy pusing balik

4y ago

saya macam dah risau pulak.. hari tu dokter ckap scan lagi bila masuk 36 minggu.. harap masa tu dia dh berpusing ke bawah