Baby Berpusing semula

Salam/hi mommies. Nak tahu, mommies ada tak pengalaman kat sini kepala baby dh masuk laluan sikit tapi boleh pulak dia berpusing semula kepala ke atas/tepi? Sebab dah scan minggu lepas kepala dh masuk laluan Semalam terasa mcm dh berpusing sebab baby sedu kt atas dan kakinya menyepak bahagian bawah hoho 🥹 Btw lg beberapa hari nak buka arabin pessary doc suruh standby utk bersalin terus. Ah ghisau kalau dh berpusing semula dan nak bersalin time tu jugak . #1sttimemom #adviceappreciated #bantusharing

2 Balas

Tanduk tu. Saya pernah kena baby tanduk paru-paru masa trimester 1. Ingatkan tendang. Kalau doktor scan dan masuk laluan sikit, baby tanduk la tu. Baru ni baby tanduk kawasan laluan pula bila nak masuk 36 weeks.

dia tanduk kot haha