Pregnant 6weeks

hai nak tanyaa , boleh kee awal kehamilan 6weeks makan meegi? betul betul teringinn.😭

5 Balas

Sy haritu makan sbb teringin sangat tp sy tambah protein mcm telur/ayam/daging then letak sayur sekali. Takda la serba salah sangat 🤣

Sy makan tambah telur sedap nye. Masa tu xtahu lagi pregnant. Rs teringin sgt ms tu. Dua hari berturut2 lagi. 🤣

saya haritu makan jugak sikit sbb teringin sangat sangat. lepastu terus muntah 😂😂 husband gelak ja 😂

Makan la awak. Make sure letak protein dgn sayur. Jadi balance meal.

makan sikit je awak buat rasa2. sesudu 2 sudu okay lah.