6Weeks

hai mommies2.. ad tak yg da 6weeks pregnant juz bru nmpak kantung je.. normal ke tu??

14 Balas

sy 6weeks dh nmpak baby dgn heartbeat 7w dh nmpak baby baring 8weeks dh nmpak baby tukar posisi . alhamdulillah . ikot rezeki masing2 . doa & positif selalu♥️

Sy pun 6 weeks juga, ank kedua tp xg scan lg. Sbb ikut pnglman anak first dlu, 6-7 weeks xnmpk apa2 gi. 10 weeks baru nampak. Sy rasa normal

Normal jee. Tp lain org lain. Ad yg 6w ada nmpk heartbeat, so jg kandungan elok2. Jgn stress2, jgn lasak2 sgt.

normal...lg dua 3 minggu repeat scan...in sha allah dah ade hearbeat 💓💓💓💓

ye. 6w masih awal. scan sekali lg 10w and above boleh dengar jantung baby.

Normal sbb janin masih terlalu kecil sepadan dgn minggu kandungan tu

normal sis . week 8 boleh nampak baby and heartbeat

Normal ..8 minggu baru nampk bby..

Normal.. Sbb masih baru lagiii

Normal jangan risau.😊