36 minggu, HB still low

hai, nak tanyaa. ada tak kat sini mommies yg bersalin waktu HB bawah 10? sye dah 36w, tapi hb masih bawah 10. dah buat macam2, dah warded utk TDI (drip ubat iron), tapi masih tak naik. risau due date makin dekat. org kata risiko tumpah darah tu tinggi. ada yg boleh share pengalaman? masa anak first dulu 28w HB dah naik 11. kalini tak naik2 pulak dia. static je 9.7. sye dah tak tau nak buat cemana 🥲

4 Balas

sama🥺

2y ago

hmm risaukan, 36 minggu, bila2 je boleh bersalin. moga semuanya baik2 je 🥲