Sakit Pinggang

Hai, nak tanya sy hamil dah masuk 12 minggu. Dalam 2-3 hari ni pinggang belah kanan sakit menyucuk mcm senggugut tu kat bahagian buah pinggang. Normal ke ya? Isnin depan baru appointment di kkia utk cek perut

2 Balas

Sis ada rasa xpuas kncing x? Kalo rasa cmtu skali mksdnya kncing kotor... Kalau sakit pggang je, tu normal sbb baby nk membesar. Kalau kncing kotor tu sis kena minum air masak byk2.. Nti hilang la sakit dkt buah pinggang tu.

5y ago

Sy pun ank 1st..bru lepas kena kncing kotor. P klinik, dktor suh minum air je byk2.. Masa mula2 mmg sakit sikit. Rasa perut kembung air je sbb kncing xpuas.. Pastu dh ok dpt kncing puas.. Sakit pinggang pun hilang.

normal

5y ago

Boleh tahu tak kenape ya?