Folic Acid

Hai nak tanya, saya sekarang dah masuk 4 bulan and consume zincofer. Kalau dah consume zincofer, folic acid still kena makan ke ? Sebab ada kawan saya kata dah tak perlu makan folic acid sebab dalam zincofer tu dah ada semua keperluan. Betul ke ? Dari dua bulan pregnant saya stop folic acid sebab dah makan zincofer. Rasa macam ada yang tak kena pula sebab ada nampak orang lain kata folic acid kena makan sampai bersalin. Mana satu yang betul ?

2 Balas

Ape y kwn awk ckp tu betol. Dlm zincofer tu dah complete semua termasuk folic acid