PAD BERSALIN

pad bersalin memang semua ada gel ke? basuh pad memang tak wajib. tapi saya sejenis memang basuh pad lepas guna. jangan risau. lepas tu saya cuci sekali bilik air. tapi bila gel kan kita tak boleh cuci. #ingintahu #bantusharing

10 Balas

sy beli pd pureen je, kapas dan panjang. tu pun 1 pek je,pastu beli pad biasa pakai time period. beli pad bersalin byk2 mcm rugi je sbb sejenis cepat nk tukar..klu 10 kali masuk kencing 10 kali jgk la tukar pad😅

Sy pakai pureen maternity pad. Mcm pad biasa je dlm ada kapas takde gel. Tapi pakai tu sekejap je, 2 hari lepas bersalin je pakai. Then pakai pad libresse biasa sebab kena kerap tukar kan.

Saya masa baru lepas bersalin aje pakai pad bersalin tu . Lepas 2 3 hari darah kurang , saya pakai pad biasa yang overnight . ☺️

Pakai pad biasa pon takpe, sy tak selesa pakai pad bersalin sbb terlalu besar walaupun darah banyak sy guna pad biasa je.

Boleh pakai jenama libresse sekarang ada jenis panties . Senang untuk lepas berslin

1y ago

oh yeke. okay2. terima kasih

Sya selalu pakai brand intimate meternity yg jnis lekat sng, n ada plastik utk buang pad Bekas kita guna

tak semestinya awak kena pakai pad bersalin, boleh je pakai pad biasa.

1y ago

baik2. terima kasih

maternity pad brand pureen ok,plastik yg wrna pink..xde klua gel klau basuh☺️

pakai pad biasa pon boleh je. sy xpakai pon pad bersalin tu

1y ago

oh boleh ye. baik. thanks

pakai pad biasa yg overnight tu pon boleh awak☺️

1y ago

most wc awak☺️