Gugur

Hai nak tanya sapa kat sini pernah gugur?? Nak tahu tanda2 mcm mn ya..

2 Balas

2017 gugur ank kdua 5bln. .smgu sblm guvur bleeding. .bleeding skit2 je. .bleeding rgn. .p klnk p hosp dlm mse smgu 2. .dlm mse smguu 2 dok scan bby oke .jntg oke. .dye sdp lg tdo. Siap ltk thn ats kple. .okee la. .ibu x rsau. .p hosp cek jln. .xde pape pon. .scan pon oke. .doctr ckp. .mgkn jngkitan kuman. .n doctr ade ckp. .`ade brsma suami ke'mmg ade. .then doctr ckp mgkn trlalu kasr. . tp x detect pon trlalu kasar . .then bg ubt insert. .mlm 2 sblm tdo. .msok kn. .pgi esk nya. .tgk bleeding lg kuat. .p blk hosp. .cek jln. .tp xde ckp pape lg. .doctr suh admit je. .ble naek ats. .sbena nya jln da bkk 2cm. .doct bhgian o&g kata kte than puan utk pntau bby je. .puan byk2 bdoa ye. .tp still bleeding. .owhh ye. .sblm admit sye mmg da stat sakit. .sblm admit. .sye klua fresh blood n bktul. .ptg 2 tros admit. .mlm tpat 10.20mlm sye brslin. .tnpa cuci. .admit 1mlm. .admit utk scan rahim lg. .alhamdulillah klua clear. .tghri 2 da bole blk. . Baby girl Nurul imanina (brat dlm 400gram++) 27/10/2017

Keluar darah warna merah pekat. Then sakit perut yg teramat sgt mcm contraction.

5y ago

Sy dlu lama. Sakit perut tu selagi janin x keluar. bila keluar janin tu baru stop sakit perut.