Alahan 11w

Hai. Nak tanya normal ke kalau 11w baru start rasa alahan teruk sikit. Rasa tak selera makan rasa mual loya. Sebelum sebelum ni selera makan okay je.

2 Balas

sis bru dtg alahan ye ? hehehe sy dtg masa 7w💗 stop masa nk masuk 12w. skrg dah 14w dah merdeka dari alahan. alahan ni xde ubat. kite kena follow je. mcm sy byk mkn buah je dulu dan kacang pistachio tu. sebab tu je bg sy tenaga.

4mo ago

normal je sis. ada org dah preg 7 bulan bru dtg alahan. ada org alahan sampai beranak pun ada. mcm sy kalau kerap bloated minum je eno halia yg lemon tu. dah la sedap lps tu sedawa rasa lega sguh.

sama mcam saya , awal ok . ni start mau 11 week mulai alahan , makan tk selera .