UKURAN TINGGI RAHIM

Hai, nak tanya mummies semua. Siapa pernah ukuran tinggi rahim kurang dari minggu mengandung. Ada apa2 masalah tak ?

3 Balas

Saya. Tapi skrg baru 32w. Kena refer pakar masa 29w hari tu sbb tinggi rahim x ckup. Tp lepas scan dgn pakar, alhamdulillah doktor kata baby ok je dlm perut.

saya pn xberapa pasti. lebih baik sis tye nurse yg merawat. dan mgkin nnt ada mommies yg lebih tahu

Saya. Tapi Dr kk pantau je. Takda plak kena refer pakar. Masa check tu 32w tak silap