Normal ke 26w ukuran rahim 26cm..

5 Balas

Saya week 28 , 28+-cm .detect bby besar, mula2 igt air ketuban bnyak (gdm). Tp dh mnum air gula 2 kli. Xsgkut gdm. So rini dpt trikh jmpa pakar.. bby besar lebih 2 minggu. Mksudnya pembesaran badan dia dh 30minggu. Tp Dr ckp.. asalkn bby siht. Cuma sya nnt kmgkinan kena ceaser.. apa2 pn semoga bby n saya sihat..

1y ago

Dh 1.5kg dah

ok je....jnji xkurng 4cm dr usia...mcm sy pon sama jnis perut kecik..mula2 trim 2 lari 2cm dr week...bila dh trim 3 bru dpt kejar..tp still beza 1cm...mcm skng 33w tgi rahim nurse ukur 32cm je...

1y ago

Tinggi rahim ni utk apa ye ukur? Ada kaitan dgn apa2 ke?

oke je sis.saya pun 28w ukuran 28 cm.dia memg kiraan mcmtu.berapa w, sama dgn cm

Ok tu. kalau nurse tak cakap apa2 maksudnya ok.

nurse ada cakap apa apa ke?

1y ago

Xde cakp pape pon