maternity pad

Hai nak tanya mommy2 yang ada pengalaman...kebanyakan mommy2 pakai meternity pad y biasa ke y jenis pant/pampers?

2 Balas

Saya guna libresse yg 42cm masa seminggu lepas bersalin. Lepas tu saya guna pad yg 38 cm sbb darah pun keluar sedikit. Puas hati guna libresse yg 42 cm sebab tak pernah bocor walaupun darah banyak sgt masa lepas bersalin. Yg penting kena tukar setiap 2 jam

Saya beli maternity pad satu pkt. Lepas tu pakai je overnight pad. Takda beza pun. Kalau pant mcm tak selesa je. Tak pernah try pulak yg tu