Obesiti pregnant

Hai nak tanya mommy², ada tak yang obesiti then bersalin normal?Sebab sy nnti 33w kena jumpa pakar o&g untuk tentukan boleh bersalin normal atau ceaser.Nak ke sampai date tu mcm² berfikir, sebab masaalah sy hanya obesiti darah dan gula sy semua ok.

2 Balas

Biasa kalau kepala baby sudah masuk panggul, tiada masalah bersalin normal.. tngok keadaan juga tu.. ada juga yg kena emergency czer sbb baby hmpir lemas @ terberak dlm..