Pengalaman

Hai ... nak tanya mommies2 yg pernah pengalaman sebelum ni keguguran .. then pregnant balik .. boleh share tak pengalaman next pregnant mcm mana ? Kalau dh check upt after lewat period seminggu ,+ve pregnant . Skrg kandungan dlm 5weeks .. Boleh share tips ... Sye before this pernah keguguran ..8weeks .. jadinya pregnant kali ni nak jaga betul2 ..InShaaAllah dgn izin-Nya .. sye berkerja jugak . Jadinya agak risau bila tak scan lagi .. ☺️ mind to share tips 💕 ada tak yg dh scan then Dr ada advice apa apa ☺️

1 Balas

sy gugur jun 2020 kandungan 7w sepatutnya 13w x mmbesar. december 2020 sy cek upt positive. sy scan kk je terus bukak buku terus nmpk bby 6w scan tvs sbb memula scan perut apa pon xnmpk. doc xde advise apa melainkan monitor kalau ada bleeding. sy jugak bekerja Naik turun tangga 3 tingkat. tp kat rumah sy totally jd princess. alhamdulillah skrg dh msuk 5 bulan.. dh rse bby gerak. insha allah sis kalau rezeki milik Kita akan terpelihara

3y ago

Alhamdulillah .. terima kasih sis .. sye pun plan nak terus check kk je .. terima kasih sis .. aaaminn InShaaAllah .. 💕