Tips elak keguguran

Salam, hi semua sy baru keguguran kali kedua, rasa sedih sgt. Boleh tak share tips nak bagi kandungan kita kuat dan tak gugur bila pregnant lagi? Sy betul2 berharap dpt pregnant dgn sihat.. Baby dlm kandungan pun sihat.. #bantusharing #pregnancy

2 Balas

jaga pemakanan.bykkn bedrest utk 2minggu.stokin sntiasa pakai. lps 2minggu blh pehi berurut.hold dlu 6bulan sblm preggy balik bg rahim betul2 kuat.bersama boleh tp jgn kasar.

4y ago

n satu lagi kalau nk lagi efektif time nk ttc tu guna la opk test.blh tau wktu subur awk. lgi senang lekat.sy dh cuba alhamdulillah lekat lps skali guna.

Jaga pemakanan sis.. elakkan makanan yg blh menyebabkan keguguran and jgn buat kerja berat masa first trimester..