tekak pahit

hai nak tanya , mcm mana ye nk hilangkan rasa pahit kat lidah ni?. asyik mak minum manis je sbb nk sedapkan tekak, tp mak ckp tak elok minum manis takut nnti baby besar payah nk bersalin pulak. n pahit tu buatkan rasa loya. je memanjang.. skrg. baru 11minggu.

5 Balas

Saya selalu kunyah sugarfree chewing gum yang berangin. Atau pape la gula gula berangin yg sugarfree. So bila tekak rasa pahit je saya kunyah. Tak pun makan buah. Bagi saya membantu gak la