Makan Anggur hitam ketika berpantang , boleh ke?

Hai nak tanya klau makan anggur hitam boleh ke masa berpantang? Lagi lagi baby menyusu dan ada kuning, membantu turunkan kuning ke? Mom makan anggur hitam bayi menyusu badan. Elok tak?

3 Balas

Hai. Boleh makan anggur hitam. Kalau manis okay je. Kalau masam yang takut perut anak meragam. Sebab pernah makan anggur hitam ada yang masam juga. Nak kata turunkan kuning saya tak pasti. Kalau anak boleh berak kerap dan menyusu pun kerap. Mungkin boleh cuba ikhtiar