Mengeras

hai just nak tanya .. klau kita kira perut keras stiap 10 minit tu tanda nak bersalin ke ? saya baru 38w1d mcm tu .. takde kluar lendir darah ke coklat ke .. tapi waktu mengeras tu sakit laa jgk ? .. first baby ❤️

2 Balas

Klau kerap sangat mengeras kene pergi hospital sis walaupun x ada tanda... Pengalaman anak pertama saya kerap mengeras masa kandungan 32 w rupa itu salah satu tanda nak bersalin

4y ago

aah dah peg smlm .. bru bukak 1cm .. ni doc suruh blik sebab dia ckp rumah dkat je 😅

kalo xde tanda tu rasenyee belom lg.. tp kalo sis risau.. g laa hospital..

4y ago

aah dh peg smlm .. sbb first bby pglman takde .. just nk pastikn .. terima kasih ❤️