sekeliling mata kering dan merah

hai nak tanya , kenapa ya anak mata saya keliling mata dia selalu kering dan kdg2 merah . anak saya 3 bulan lebih . ada tahu tak lotion apa2 untuk letak ?

sekeliling mata kering dan merah
5 Balas

baby slalu gosok mata ke? baby ade main air liur pastu gosok mata tak?

6mo ago

haah ada , dia suka isap jari so klau mengantuk jari yg dia isap tu la tenyeh mata . yg belah tu juga suka merah and nmpk kering . baca komen sis ni bru perasan tadi . yg sebelah lagi ok jaa jrg2 nk merah or kering .