Merah merah dan kering

Salam mommy semua, kulit kering ke masalah lain ni ya ? Baby saya 2m+ kadang2 meragam nangis macam kena dera tak tahu sebab apa.

Merah merah dan kering
4 Balas

sama macam anak sye. kat perut tompok2 merah & kering sampai mengelupas kulit. nurse KK kata ekzema. terus sye ke farmasi, sye tukar sabun mandi bby, beli yg takde bau, takde buih sabun.. lepas mandi lumurkan badan baby dengan baby oil. skg dah semakin kurang. InshaAllah, kite ikhtiar ikut kemampuan kite.

sme mcm anak sy....dktr bg ubat canezin cream...lme jgk ambk msa nk pulih..lpas tu kulit dh licin jd mcm panau plak tompok2...arap2 ok smula la...

ruam susu kot. bdn ank sy cmnila hritu pstu sy ltk lotion snow white. dh tkde dh .

cube ltk lotion.